Help Fight Judonia!

Please help sustain EAAZI in the battle against Jewish Zionist transnational political economic manipulation and corruption.

For more info click here or here!

Tuesday, June 23, 2009

[de Volkskrant] Wilders gaat steeds een stapje verder

Janny Groen and Annieke Kranenberg cover Geert Wilders' international fund-raising and anti-Muslim incitemet in Wilders keeps going one step further.

The two journalists are the authors of Allah’s Woman Warriors (Strijdsters van Allah), and cite me in the course of the article:
De Florida Security Council wordt in liberaal joodse kringen gezien als ‘een enge club’. Joachim Martillo, een ‘zeer kritische’ jood van een contra-zionistische organisatie, meent dat de anti-jihadisten het islamitische gevaar in Europa bewust tot ‘groteske proporties’ opblazen. In het joodse doemscenario worden premier Van Agt en ‘die bankiersvrouw’ (Gretta Duisenberg) aangehaald als bewijs dat Israël in snel tempo sympathie verliest in Europa.

Wilders gaat steeds een stapje verder

Van onze verslaggeefsters Janny Groen, Annieke Kranenberg
Gepubliceerd op 21 juni 2009 11:21, bijgewerkt op 22 juni 2009 08:25

Wat deed Wilders in Denemarken, waar hij met zijn uitspraak over moslims in Europa het nieuws haalde? Hij bouwde er aan zijn internationale netwerk. Eerder bezocht hij de VS, als eenzame cowboy die vecht tegen het kwaad.
Geert Wilders

Geert Wilders (Raymond Rutting / de Volkskrant)

Ouders die hun kind uithuwelijken? ‘Wegsturen!’, antwoordt Geert Wilders op een vraag uit het publiek in Kopenhagen. ‘De hele familie moet het land uit, die moet als voorbeeld worden gesteld. Dat geldt ook voor families die zich schuldig maken aan eerwraak en besnijdenis. Ze worden eruit gegooid, onmiddellijk!’

Luid applaus. Een staande ovatie. Het is het zoveelste eerbetoon dat de PVV-leider zondag in een zaal van het Deense parlement ontvangt. Hij preekt dan ook voor eigen parochie. Het gros van de Deense en Zweedse bezoekers op de conferentie over de ‘Vrijheid van Meningsuiting en Islam’, georganiseerd door de Free Press Society (zie kader) gelooft net als Wilders dat steden als Rotterdam en Malmö inmiddels in ‘Eurabia’ liggen en dat het ‘een paar minuten voor twaalf’ is. Maar ook de twijfelaars laten zich meevoeren door zijn demagogische betoogtrant.

Ze lachen als hij linkse politici wegzet als ‘shariasocialisten’. Ze juichen als hij de Amerikaanse president Obama belachelijk maakt vanwege diens handreiking in Caïro naar de moslimwereld, en wanneer hij oproept ‘laffe leiders’ te vervangen door ‘helden’. Ze barsten uit in daverend applaus wanneer hij stelt: ‘De jihad tegen Israël is een jihad tegen ons allen.’

[To read the entire article, click here]

Giften voor proces-Wilders uit VS gaan naar partijkas

Van onze verslaggeefsters Janny Groen, Annieke Kranenberg
Gepubliceerd op 19 juni 2009 21:46, bijgewerkt op 20 juni 2009 09:05

AMSTERDAM -
Een deel van de giften die PVV-leider Geert Wilders uit de Verenigde Staten ontvangt voor zijn juridische verdediging, komt binnen op de bankrekening waarop ook de partijdonaties uit Nederland worden gestort. ‘Buitengewoon onfris’, vindt Remco Nehmelman, hoofddocent staats- en bestuursrecht aan de universiteit Utrecht. Wilders wil niet reageren op vragen over donaties.

[To read the entire article, click here.]
Sphere: Related Content